Field service engineer

Een ambitieuze KMO gelegen te Deerlijk en is volop aan het groeien en moderniseren. Ze zijn reeds enkele decennia lang een betrouwbare partner voor zowel klassieke weegsystemen als FIBC vulsystemen. Los van hun groei behouden ze hun KMO-spirit met korte communicatielijnen. Elk project is maatwerk waarbij telkens een specifieke oplossing uitgewerkt 
wordt voor internationaal gerenommeerde ondernemingen.

Voor hun afdeling Weegtechniek is men op zoek naar een Field Service Technician

 

Functie

Als Field Service Technician sta je in voor de interventies bij klanten bij problemen met hun weegbruggen. Zo stel je de oorzaak van het probleem vast, voer je de herstelling met bijkomende testen uit, bespreek je deze problemen met de klant en stel je als slot een rapport op. Hierbij aanvullend sta je in voor het onderhoud van de weegbruggen bij klanten verspreid over gans België. In deze functie kom je in contact met verschillende domeinen zoals elektriciteit, mechanica, pneumatica en hydraulica.

Profiel:

  • Je bezit een A2 diploma met kennis van elektrotechniek of de bachelor energietechnologie

  • Je houdt ervan om zelfstandig en nauwkeurig te werk te gaan en bent klantgericht.

  • Ervaring in een soortgelijke functie als servicetechnieker is een groot pluspunt.

  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en beschikt over een basiskennis Frans. Je bent bereid om je flexibel op te stellen over gans België en bent graag onderweg.
    30% van de klanten bevindt zich in Wallonië.

Aanbod

Je komt er terecht in een KMO-omgeving waar eigen inbreng wordt omarmd. Naast uitstekende service en kwaliteit streeft Delaere engineering naar innovatie. Dit stabiel en lichtgroeiend bedrijf biedt ook mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en biedt hierin ook de nodige ondersteuning. Je krijgt een gevarieerde functie aangeboden met een aantrekkelijk loonpakket.

Solliciteer nu!