Calculator-verkoper binnendienst (m/v)      te Ieper

Functie

In deze functie ben jij een belangrijke spil op onze commercieel-technische binnendienst. Je staat in voor de berekening van kostprijzen en het beantwoorden van klantvragen. Je baseert je hiervoor op jouw technische kennis én op ontvangen tekeningen/schetsen. Je houdt de vinger aan de pols door regelmatig in overleg te gaan met de werkvoorbereiders of de collega's in de werkplaats.

Je onderhoudt per mail of telefonisch nauw contact met de klant, beantwoordt vragen over prijzen of levertermijnen, om uiteindelijk tot verkoop over te gaan. Elke bestelling wordt door jou nagekeken en intern aan de juiste afdeling bezorgd.

In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de zaakvoerder. 

Profiel

  • Je beschikt over een mooie portie technische kennis en bent hands-on aangelegd.
  • Je kan reeds een eerste ervaring voorleggen in een technisch-commerciële job.

  • Je kan goed overweg met Office-programma's, voornamelijk met Excel.

  • Je bent leergierig, punctueel en klantgericht.

  • Je bent vlot in communiceren, zowel naar de klant als collega's.

Aanbod

We bieden een voltijdse functie in een groeiende, familiale KMO. Deze functie biedt je afwisseling in taken en contacten, met tegelijk voldoende ruimte voor initiatief. Je komt terecht in een no-nonsense bedrijfscultuur waarbij er geïnvesteerd wordt in zowel het personeel als de nieuwste technologieën. Er wordt een interessant loonpakket voorzien, aangevuld met extralegale voorwaarden.

Solliciteer nu!