Business Development Manager Industrie  (m/v)

Als exclusieve partner van SBM, onderdeel van de groep Syntra West, zoeken we een

business development manager industrie

voor de verdere uitbouw van de activiteiten in Vlaanderen en daarbuiten

Functie

Als business development manager industrie ga je steeds op zoek naar innovatieve oplossingen die bedrijven verder helpen ontwikkelen. Je creëert op basis van marktinzichten en -evoluties nieuwe, succesvolle en toekomstgerichte concepten. Samen met collega's uit andere divisies werk je ook industriële leeroplossingen uit op vraag van specifieke klanten.

Daarnaast bouw je verder aan de visie van de business unit "industrie". Je houdt ervan om overal je neus op te steken om zo nieuwe opportuniteiten te ontdekken. Naast het detecteren van deze opportuniteiten ben jij ook de creatieve denktank die deze ideeën kan omzetten tot concrete actieplannen.

Netwerken en contacten houden met zowel de bedrijfswereld als de verschillende stakeholders (sectorfondsen, federaties, fabrikanten, leveranciers) vormt een belangrijk onderdeel van jouw takenpakket.

Tot slot ben je verantwoordelijk voor het team van trainers/consultants en waak je over de kwaliteit van onze dienstverlening.

Profiel

  • Je beschikt over een technisch achtergrond of affiniteit.
  • Je hebt een passie voor industriële techniek en industrie 4.0.
  • Innovatie, flexibiliteit en resultaatsgerichtheid zijn kernwaarden voor jou.
  • Je hebt interesse in de opleidings- en bedrijfswereld.
  • Enkele jaren bedrijfservaring is een must.
  • Vanuit je sterke people skills haal je energie uit het coördineren, communiceren, aansturen en motiveren.

Aanbod

SBM is dé toonaangevende kennis- en businesspartner van bedrijven in Vlaanderen en daarbuiten. Als business development manager industrie oefen je een kernfunctie uit binnen de organisatie. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om binnen een organisatie die steeds streeft naar innovatie ideeën uit te werken en leer- en bedrijfsoplossingen in diverse markten en sectoren te helpen ontwikkelen.

Solliciteer nu!