Automation engineer

Deze KMO gelegen te Ingelmunster werd geboren uit liefde voor automatiseringstechniek. Voor hun klanten, verspreid over Vlaanderen en enkele in het buitenland, ontwerpen, ontwikkelen en begeleiden ze automatiseringsprojecten.

Functie

Als automation engineer behandel je je projecten van A tot Z. Van bij het eerste contact ben jij het aanspreekpunt van onze klant. Daarna ontwikkel je op maat de software (PLC - HMI -Motion - Safety) voor de machines. Tijdens deze ontwikkeling werk je op ons kantoor waar we een aangename werksfeer hoog in het vaandel dragen. Eenmaal alles geprogrammeerd is, ga je ter plaatste bij de klant voor de effectieve installatie en opstart van de machine. Je helpt de klant verder om aan de installatie te werken door een goede overdracht bij de machine en een technische handleiding uit te werken. Achteraf blijf je de contactpersoon van de klant voor technische problem-solving.

Profiel

  • Je beschikt over een master of bachelor elektromechanica met enkele jaren relevante werkervaring. 
  • Je hebt een degelijke kennis van zowel PLC en HMI-software als Siemens Tia portal. 
  • Je werkt graag in teamverband en bent stressbestendig. Je bent hands-on ingesteld.

Aanbod

Je krijgt voldoende ruimte om zelfstandig te werken en initiatief te tonen. Verwacht je aan een uitdagende job, met technisch complexe projecten, reële opleidingsmogelijkheden en een goede verloning conform aan jouw opleiding en ervaring. We bieden je de kans om mee te evolueren binnen een stabiele, kleine KMO waar open communicatielijnen een extra troef vormen. Daarnaast kom je terecht in een enthousiast en gedreven team die steeds voor elkaar klaarstaat.

Solliciteer nu!