Allround Technieker

  Voor onze partner Veolia regio Limburg zijn wij op zoek naar enthousiaste Allround Techniekers.

  Veolia is het referentiebedrijf voor ecologische transformatie. Bij Veolia implementeren we oplossingen voor water-, afval- en energiebeheer die bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van steden en de industrie. Aangezien onze activiteiten in Limburg een sterke groei kennen en we de ambitie hebben om nog verder door te groeien zijn we dan ook continu op zoek naar gemotiveerde technische profielen die samen met Veolia willen groeien. Zowel om onze mobiele ploegen in de regio Limburg en onze ploegen op meer dan 20 vaste sites in de regio te versterken zoeken we mensen met kennis en ambitie binnen onder andere HVAC, elektriciteit, mechanica,.. 

  Aangezien we in de regio Limburg zo sterk groeien kunnen we jou dan ook een job op maat aanbieden waarbij we je in een professionele en familiale omgeving kunnen begeleiden en laten evolueren. Samen met jou gaan we dan ook in overleg om te kijken waar jouw passie ligt, want passie geeft energie.

  • Op basis van jouw ervaring, ambitie en passie zal je ofwel op een vaste site ofwel binnen een mobiele ploeg in je eigen regio ingeschakeld worden. We gaan tijdens je sollicitatie dan ook samen met jou op zoek naar een job die het beste bij je past in je eigen regio.
  • Veolia voert zijn activiteiten in de regio Limburg onder meer uit bij overheidsgebouwen, scholen, zwembaden, ziekenhuizen en privé bedrijfsgebouwen.
  • Veolia heeft tot doel het ontzorgen en innoveren van de technische installaties bij zijn klanten. Dit doen we door preventief en curatief onderhoud en de installatie van nieuwe installaties. Op basis van je kennis zal je dan ook ingeschakeld worden als allround technieker of specifiek binnen verwarming, koeling,..
  • Binnen je functie verwachten we van jou dat je aangeeft in welke technieken en richting je je wenst te ontwikkelen zodat we in overleg met je leidinggevende en met onze interne dienst opleidingen jou de meest relevante opleidingen kunnen aanbieden.
  • Binnen ons bedrijf maken we dag in dag uit het verschil door het leveren van kwaliteit op technisch vlak. Je hebt dan ook oog voor detail en nauwkeurigheid.

Profiel

 • Je kan relevante ervaring voorleggen in één of meer technieken van Veolia.
 • Binnen ons bedrijf is het naleven van de veiligheidsvoorschriften ontzettend belangrijk. We rekenen dan ook op jouw aandacht en voorzichtigheid bij het uitvoeren van je taken en bent bij voorkeur in het bezit van een geldig VCA-attest. Indien je dit nog niet hebt zorgen we ervoor dat je deze opleiding kan volgen bij je opstart.
 • We vinden het ook belangrijk dat je naast een sterke technische kennis jezelf herkent in de cultuur van Veolia: solidariteit, innovatie en een positieve teamgeest zijn dan ook belangrijke pijlers.

Aanbod

 • Ruimte voor groei:

Je opstart bij Veolia is het begin van een nieuw traject. Samen met jou bekijken we niet enkel welke job je bij opstart het meest zal passioneren maar bieden we je ook een perspectief aan om door te groeien door middel van opleiding en begeleiding. 

 • Salarispakket:

We bieden je een contract van onbepaalde duur aan met een marktconform loon binnen een aangename en professionelewerkomgeving aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijd- en ecocheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, GSM en 15 betaalde ADV-dagen. Indien je mobiel tewerkgesteld wordt stellen we je uiteraard ook een bestelwagen ter beschikking met mobiliteitsvergoeding.

Solliciteer nu!

Privacyverklaring