Accountmanager / L&D adviseur (Antwerpen)

SBM is een gespecialiseerde partner voor training , coaching en advies.
Ze gaan aan de slag om de groei van het bedrijf en de talenten en competenties van medewerkers ten volle te stimuleren. 


Functie

  • Als accountmanager / L&D adviseur bezoek je gericht bestaande en potentiële klanten in industriële omgevingen. Je weet hen te begeesteren met leeroplossingen die kunnen variëren van een standaard training tot een strategisch changetraject. Je adviseert de klant over de mogelijke leervormen (klassikaal, online, blended trajecten, learning snacks,...) en komt tot resultaatgerichte trajecten op maat van de klant. Je creëert een meerwaarde voor de klant en bouwt duurzame relaties uit. Dit voor de huismerken SBM (www.sbm.be), Escala (www.escala.be) en Portilog (www.portilog.be). 
  • Met veel goesting ga je op jacht naar nieuwe klanten en overtuigt hen met uw gezonde dosis commerciële flair en doorzettingsvermogen om voor SBM te kiezen. Je bent gemotiveerd om de doelstellingen te halen, besteedt hierbij aandacht aan het volledige verkoopproces en stuurt bij waar nodig. 
  • We rekenen op jou voor een optimale informatiedoorstroom en communicatie zowel intern als extern. Collega's ondersteunen je voor het uitwerken van de projecten, het opstellen van offertes en de opvolging ervan. Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur sales en marketing.  

Profiel

  • Je beschikt over een bachelor- of masterdiploma
  • Je bent op en top ondernemend
  • Je beschikt over een klantgerichte houding
  • Je hebt een passie voor skills (leidinggeven, communicatie, commerciële vaardigheden, ...)

Aanbod

Bij de groep Syntra West kom je terecht in een moderne en professionele werkomgeving waar er ruimte is voor initiatief en zelfontplooiing. Door middel van interne training en coaching leer je alle facetten kennen van de job, aan de hand van een persoonlijk opleidingsplan. 

Je krijgt een bureau in Portilog, Brouwersvliet 33, Antwerpen en kan gebruikmaken van de landing bureaus in Gent en Brugge Je kan rekenen op een marktconform loonpakket aangevuld met een bedrijfswagen en extralegale voordelen.

Solliciteer nu!