OP ZOEK NAAR TALENT

MEER INFO? CONTACTEER ONS

Pragmatische aanpak

Expertise

Maatwerk

Geen exclusiviteit

Rechtstreeks contact met pas afgestudeerde technisch geschoolden door JOBexpo

Verdere en diepgaandere HR-ondersteuning
Uw externe personeelsdienst - géén selectiekantoor
Wij differentiëren ons door onze kwalitatieve no-nonsense aanpak, onze jarenlange expertise én partnership met bedrijven. Als externe personeelsdienst kennen we immers de interne keuken en kunnen we selecteren op maat. We werken hierbij zonder exclusiviteit.
We positioneren ons anders in de markt dan een klassiek selectiekantoor. We denken mee met jullie bedrijf: waarom staat de positie open? Waarom raakt de vacature niet ingevuld? Kan de vacature intern worden opgelost?...

Bij ons dus geen stroom van cv’s, maar kwalitatieve verslagen aangepast aan jouw bedrijf. Ons actieterrein bevindt zich voornamelijk in West- en Oost-Vlaanderen.


Wil je zelf een aantal fasen van het wervings- & selectieproces in handen houden?
Dan werken wij met formules op maat! We bieden ondersteuning waar nodig. Jouw wensen vormen de basis van ons maatwerk: advertentie in jouw lay-out of die van Auxilios, cv-screening, bel- en e-mailacties, gebruik van sociale media, second opinion gesprekken, persoonlijke profiel analyse (Thomas International), assessments, specifieke testen ...

Door onze samenwerking met tal van technische scholen in het kader van sollicitatietrainingen hebben wij rechtstreeks contact met technisch geschoolden die de stap naar de arbeidsmarkt moeten zetten.3 samenwerkingsvormen
Naam*
Voornaam*
Functie
Bedrijf*
Telefoon*
E-mailadres
Laat hier uw gegevens en specifieke vraag na. We contacteren u zo snel mogelijk.
Vraag
  INTERIMMANAGEMENT
Een medewerker van Auxilios is gedurende een vaste periode in de week (een halve/hele dag, 2 dagen...) aanwezig op jullie bedrijf om actief jullie vacatures ingevuld te krijgen.

 
"In een snel groeiend bedrijf als Logi-technic zijn we continu op zoek naar nieuwe en bekwame techniekers. Omdat onze medewerkers het kloppend hart van onze onderneming zijn, is een goede rekrutering en selectie van cruciaal belang. Dankzij de professionele en flexibele consultants van Auxilios kunnen we voor bepaalde projecten of in piekperiodes rekenen op extra ondersteuning - zonder aan kwaliteit in te boeten."
dhr. Pieter-Jan De Man, HR Manager Logi-technic nv


PROJECTMATIG
Er is een specifieke vacature in jullie bedrijf. Auxilios staat jullie bij om deze vacature in te vullen, door het W&S-proces volledig of gedeeltelijk uit te voeren, afhankelijk van jullie behoefte.

    "Recent hadden we een groot aantal vacatures door een groeiende omzet (1 administratief bediende, 2 service support engineers en 4 servicetechniekers). Auxilios begeleidde ons in deze zoektocht. We kozen voor Auxilios vanwege de ‘no-nonsense’ mentaliteit, dat past bij AVR. We appreciëren dat. De samenwerking is goed verlopen en de vacatures zijn al na 6 maand ingevuld. Auxilios helpt mee zoeken en mee een oplossing bedenken. Dus voor ons was dat zeker in orde!"

PERMANENTE ONDERSTEUNING
Een medewerker van Auxilios staat steeds stand-by om onmiddellijk in te spelen op W&S-gerelateerde vragen.

  "Sedert enkele jaren doen we voor werving en selectie regelmatig beroep op de diensten van Auxilios. Auxilios slaagt er zeer goed in om kandidaten voor te stellen die goed passen in onze bedrijfscultuur. Als Auxilios ons meedeelt: “Deze kandidaat moet je echt zien!!”  dan weten we dat de kans zeer groot is dat deze kandidaat perfect past in ons bedrijf! Hierdoor is een echte vertrouwensband gegroeid tussen Auxilios en ons bedrijf."
dhr. Frank Vandeputte, CEO Valvan Baling Systems nv


Vacatures
bij partners
Auxilios bvba
Activiteiten
Nieuwsbrief
Copyright © 2016 Auxilios bvba  ·  All Rights reserved  ·  info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58